AddThis Social Bookmark Button

Forever Freedom2Go (Джобен фрийдъм)

 

   джобен гел за ставитеДжобен фрийдъм е напитка, която ще Ви се стори позната. Тя притежава всички полезни свойства на Forever Freedom. Първо: Нар – плодът източник на редица антиоксиданти. Второ: Притежава съставки, които поддържат ставите в оптимална форма. Трето: Неделимият от всяка напитка гел от Алое Вера. И не на последно място удобна опаковка, която да побере всичко това. Получихме Forever Freedom2Go  - джобен формат. Джобен фрийдъм е невероятен, защото съдържа всичко, от което се нуждаете, за да сте в отлично здраве.

 

Ставите са част от тялото ни, която изисква движение, за да бъде в добра форма. Когато си претоварим тялото пък изпитваме необходимост от имунна подкрепа, за да поддържаме енергията си. За здрави и подвижни стави в този продукт са включени глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат, които са натурални съставки. Метил сулфонил метанът (МСМ) пък е основният доставчик на сяра, която поддържа ставите и тъканите. Изключителните качества на Форевър Фрийдъм и невероятния по рода си гел от Алое Вера са съчетани с аромат на натурални плодове, придаващи сила на имунитета.

 

В нашето тяло има и глюкозамин, който всъщност представлява захар, която обаче се съдържа в малки количества и то в ограничени храни. Глюкозаминът е под формата на гел, който омекотява ставите и действа благоприятно на хрущялите като освен това ги и заздравява. Проведените научни изследвания сочат, че всекидневният прием на глюкозамин сулфат намалява болката и възстановява дейността на ставите. Поради тази причина „Джобен фрийдъм” е подходящ за приемане преди тренировка или разходка. Давайте на ставите си това, от което се нуждаете!

 

Подобно на глюкозамина и хондроитинът е от важно значение за движението на ставите. Хондроитинът има и способността да не пропуска ензимите, които разрушават тъканта на хрущялите. По този начин, чрез прием на хондроитин сулфат, вие може да подобрите здравословния си начин на живот и да си осигурите здрави стави за дълго време. МСМ е другият важен компонент на Джобен фрийдъм, който както знаем съдържа сяра, заздравяваща съединителната тъкан.

 

 Forever Freedom2Go представлява перфектната симбиоза между натуралния гел от Алое Вера и нарът като силен антиоксидант. Тези съставки правят напитката изключително ценна, полезна и качествена, а добавената към това практична опаковка я прави неделима част от всяка дамска чанта. Ако се добави към всичко това и допълнителна доза витамин С, няма да има човек, който да не усети действието на редицата полезни съставки върху своето тяло.

 

 aloe freedom

 

Съставки:

 

Стабилизиран гел от алое вера (сок), хондроитин сулфат, метил сулфонил метан, глюкозамин сулфат и натурален плодов сок от нар.

 

Други съставки:

 

Фруктоза, лимонена киселина, натурален аромат на нар, токоферол (антиоксидант), калиев сорбат, Съдържа ракообразни (скариди, раци, омари).

 

Начин на употреба:

 

Пие се един или два пъти дневно, най – добре преди ядене. Ако част от напитката остане, съхранявайте в хладилник, а за желаните резултати, използвайте до 24 часа след отварянето. Не консумирайте, ако има следи от повреда по опаковката, за да избегнете нежелани резултати.

 

Характеристики:

 

·         Съдържа хондроитин, глюкозамин и метил сулфонил метан.

 

·         Притежава екзотичен вкус на нар.

 

·         Удобна и практична опаковка.