AddThis Social Bookmark Button

Forever Aloe2Go (Джобно алое)

 

алое вера за из път   Forever Aloe2Go  е нова линия, която съчетава ефикасното действие на гела от алое с приятния и зашеметяващ вкус на напитка, събрала в себе си аромата на редица плодове – къпина, малина, боровинка, нар, гроздово семе, мангостан, круша. Всички тези полезни съставки можем да открием в една практична опаковка, удобна за носене, подходяща за еднократна употреба, по всяко време на деня и на всяко място. „Джобно алое” е продукт, който ни предлага изобилие от плодови антиоксиданти, носещи енергия и зареждащи тялото ни с въглехидрати със сложна формула. Форевър Ливинг са съчетали невероятни вкусове с гела от Алое Вера, като по този начин ни представят един силен антиоксидантен коктейл. Тази комбинация успява да поддържа имунната ни система в перфектна форма. Нарът е плодът, в който има повече антиоксиданти от сините боровинки, виното и зеления чай. Ксантоните пък са неделима част от мангостана, които са смятани за по – силно въздействащи върху имунната система спрямо витамините С и Е. Голямото съдържание на полизахариди се набавя от гела от Алое Вера, който от своя страна действа като ефикасен имуностимулатор. И всичко това в удобна за носене опаковка, която може винаги да носите под ръка.

 

 алое

 Съставки:

 Патентована формула: стабилизиран гел от Алое Вера, плодов сок от малина, плодов сок от мангостан, плодов сок от синя боровинка, плодов сок от нар, плодов сок от къпина, плодов сок от круша и екстракт от гроздово семе.

 

Други съставки:

 

Аскорбинова киселина, токоферол (антиоксидант), калиев сорбат, лимонена киселина.

 

 Начин на употреба:

 Разклаща се добре и се откъсва на посоченото място. Пие се един или два пъти дневно, най – добре преди ядене. Ако част от напитката остане, съхранявайте в хладилник, а за желаните резултати, използвайте до 24 часа след отварянето. Не консумирайте, ако има следи от повреда по опаковката, за да избегнете нежелани резултати.

 

Характеристики:

 

·         Притежава редицата полезни качества на гела от Алое Вера съвместим с антиоксидантите.

 

·         Невероятен вкус в мека и практична опаковка.

 

·         Мощен антиоксидантен коктейл.