AddThis Social Bookmark Button

Aloe Vera Gel (Гел от Алое Вера)

        алое вера гел    Алоето е широко разпространено растение, на базата на което се произвеждат множество продукти. Гелът от Алое Вера е напитка, съставена от много витамини и минерали, в това число и изключително редкият сред групата на витамините - В12. Гелът съдържа още фолиева киселина, която се препоръчва на жени, плануващи бременност. Част от тази вегетарианска добавка към основното меню са и редица аминокиселини, които спомагат за нормалния ни растеж, като освен това притежават и способността да не се синтезират от организма. Гелът от Алое Вера е диетична храна, на течна основа, спомагаща за доброто здраве и тонуса през целия ден. Тя има изключително влияние върху живота на хората от много страни и това е така поради факта, че на отделния човек, съставките влияят по начин, неприсъщ за другия.  Така например се появяват и различни странични ефекти от употребата на гела от Алое Вера – стомашни проблеми, свързани с раздразнение на червата, а също така и дивертикулоза. Има и разбира се случаи, при които изчезват досега съществуващи проблеми, като например различните видове кожни заболявания, артрит или астма. Поради добре познатите си лечебни свойства, растението Алое Вера се е превърнало в „спасител” за много хора. Дори за такива, които нямат ясно изразени проблеми, гелът от алое носи енергия и прави денят им по-добър.  Поради качествата си, този продукт заслужено е класиран на челните места в класацията за една от най-добрите хранителни добавки в цял свят през последните години и фирмата, доставяща го до потребителите, е горда от този факт.

Съставки:

Суров гел от Алое Вера, лимонена киселина, аскорбинова киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, токоферол (витамин Е), сорбитол, ксантанова смола.

алоеНачин на употреба:

Разклаща се добре и се приема по 60-120 мл дневно.

Характеристики:

·        Алоето е натурален растителен продукт.

·        Безвредна хранителна добавка, подходяща за ежедневна консумация.

·        От съществено значение е противовъзпалителното свойство, което притежава.

·        Действа благоприятно на хора, имащи проблеми със стомаха, кожни раздразнения и дори артрит.

·        Съхранява се в хладилник, като в отворено състояние издържа от 4 до 6 седмици, а в неразпечатана опаковка – 4 години.