AddThis Social Bookmark Button

Forever Bee Honey (Пчелен мед)

00207 forever bee honey   Пчелите са едни от най - работните живи същества. През целият си живот те почти не спират да се трудят поради една причина – медът. Те упорито прелитат от цвят на цвят и събират богатия на вещества нектар. Преди да оставят меда в кошера, пчелите го държат в себе си за кратък период от време, за да се смеси със собствените им ензими. Векове наред човечеството е смятало меда за изключително ценна натурална храна. Организмът на човека много лесно смила меда, независимо от възрастта. Медът съдържа 78% захар (глюкоза, фруктоза и захароза), минерали, витамини, ензими, аминокиселини, протеини и влага. Организмът на човек се нуждае от всички тези вещества, за да бъде здрав. Forever Bee Honey е пчелен мед със страхотен вкус. Съдържа всички най – добри естествени вещества, абсолютно натурален е и ви дава почти 100 калории за 30г тегло. Медът се набавя от западните части на САЩ или по – точно високопланински, пустинни области. Той е идеален подсладител. Може да се похапва по всяко време. Медът Forever Bee Honey осигурява достатъчно енергия независимо дали искате да приглушите умората или искате да се заредите с енергия. Също така захарта в меда е предварително преработена, което е ценен факт за хората със слаба храносмилателна система. Предварително преработената захар се абсорбира направо, без да се налага да се смила в стомашно – чревния тракт.

Съставки:                                            

Чист мед.

Начин на употреба:

Използва се като заместител на захарта или самостоятелно.

Характеристики:

 • Богат е на въглехидрати и на минералите калций и фосфор.
 • Бързо покачва енергийния заряд.
 • Естествен подсладител, лесен за храносмилане.
 • Опаковка, която не позволява да се загубят ценните вещества в състава му, под влиянието на слънчевите лъчи.
AddThis Social Bookmark Button

Forever Bee Pollen (Пчелен прашец)

26-FOREVER-Bee-Pollen  Прашецът се намира почти навсякъде около нас в природата. Той е жизнено важен за всички растения. Без него нямаше да има нито цветя, нито дървета, дори без прашеца и нашият живот би бил застрашен. С прашец се хранят и някои насекоми. Едни от тях са пчелите. Те събират полен, който всъщност представлява оплоден прашец. Сега ние ви предлагаме пчелен прашец Forever Bee Pollen, под формата на хранителна добавка. Той е набавен от цветя, намиращи се във високо пустинни райони, където рядко стъпва човешки крак. Събира се в специални патентовани колектори, изработени от неръждаема стомана. Всичко това ви осигурява една силна и прясна храна. Освен това във Forever Bee Pollen няма да откриете абсолютно никакви оцветители, консерванти или изкуствени аромати, защото той е напълно натурален. В пчелният прашец ще откриете находище на витамини, които са от голямо значение за здравето. Такива са витамин C и витамини от В комплекса, които се разтварят във вода и е задължително да се приемат всеки ден. Други витамини, които се откриват във Forever Bee Pollen са D, E, K и А (познат още като бета каротин). Пчелният прашец съдържа в себе си и много минерали (прави впечатление, че калцият и фосфорът са почти в идеално отношение, а именно 1:1), въглехидрати, протеини, 22 аминокиселини, в това число влизат и осемте есенциални аминокиселини, които организмът ни не може да произведе сам. Също така има наличие и на ензими и коензими, мастни киселини от растителен произход. Никоя друга хранителна добавка не може да се мери с пчелния прашец по съотношение хранителни вещества на калория, и затова изобщо не е учудващо, че се приема за една от най – богатите храни. Интересен факт е, че човек би могъл да оцелее, ако приема само пчелен прашец с добавка единствено на влакна и вода. Човешкият организъм се справя изключително лесно с преработването и усвояването на всички хранителни вещества в пчелния прашец. Също така ни осигурява сила, енергия и ни поддържа жизнени. Имено заради тези благотворни действия го използват и спортистите. Но това не са единствените плюсове на този така магически прашец. Има и много други положителни действия:

 • Съдържа в себе си витамин В6 и цинк, което го прави изключително подходящ при напрежение преди менструация, както и при депресия.
 • Притъпява чувствителността на организма, в следствие на което е не лошо допълнение за алергична поносимост.
 • Покачва ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови в организма, свежда до минимум дейността на бактериите.
 • Той е смесица от хранителни вещества, които помага за подобряването на телесната химия, от което следва, че унищожава ефекта на консервантите и добавените в храната вещества.

В пчелния прашец има и лецитин. Той улеснява обмяната на мазнини и спомага за по - добро храносмилане. Укрепва нервната и имунната системи.

Съставки:

500 мг пчелен прашец, пчелен мед, пчелно млечице, силициев диоксид и стеаринова киселина.

Начин на употреба:

За да се уверите, че не сте алергични пробвайте малко количество (1/4 от таблетката). След като сте се уверили че не сте, постепенно увеличавайте приема до три пъти дневно по една таблетка. Препоръчително е таблетките да се смучат. Преди да започнете употребата на тази, или която и да е друга хранителна добавка, се консултирайте с лекар.

Характеристики:

 • Мултивитаминна и мултиминерална добавка.
 • Повишава жизнеността.
 • Спомага за по - добро храносмилане.
 • Облекчава симптоми на алергия.
AddThis Social Bookmark Button

Forever Bee Propolis (Пчелен прополис)

Forever Bee Propolis  Пчелите не събират само меда и прашеца, а и едно друго вещество, чрез което те предпазват кошерите си от микроби и други външни фактори, които могат да им повлияят лошо. Това е веществото прополис. То представлява лепкава смола, която се отделя от дърветата. Преди да сложат прополиса по кошера си, пчелите го преработват. Самата дума ,,прополис” произлиза от гръцки и означава ,,пред града”. Вече повече от 5000 години прополисът е познат на човечеството. Много народи са го използвали за лекуване на най - различни болести, като например гърците са го прилагали при абсцеси, асирийците, за да лекуват раните си и тумори. Като естествен антибиотик, пчелният прополис укрепва имунната система и ни дарява с изключително добро здраве. Интересен факт е, че вътрешността на кошера е толкова стерилна, че много операционни зали не могат да се сравняват с нея. И всичко това се дължи на антипаразитните, антивирусните и антибактериалните свойства на пчелния прополис. Една много силна и коварна бактерия, наречена MRSA, срещу която никакъв антибиотик не действа, има повишена чувствителност към прополиса. Forever Bee Propolis е набавен от незамърсени високопланински, пустинни области, намиращи се далеч от цивилизацията. Осигурена е голяма чистота благодарение на използването на патентовани колектори специално за пчелен прополис. Forever Bee Propolis не съдържа каквито и да е изкуствени консерванти, оцветители или аромати, 100% натурален и отлична естествена храна. Факт е, че съдържа много полезни вещества, като например ензими, минерали, витамини, аминокиселини и най – различни други микроелементи.

Съставки:

500 мг пчелен прополис на прах пчелен мед, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий, пчелно млечице, изолиран соев протеин, рожков, силициев двуокис и аромат на бадем.

Начин на употреба:

Два пъти на ден по една таблетка. Може да се смуче или да се дъвче.

Характеристики:

 • Силен натурален антибиотик.
 • Подсилен с пчелно млечице.
 • Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс.
 • Облекчава симптомите на кашлица, простуда, грип и дихателни проблеми.
AddThis Social Bookmark Button

Forever Royal Jelly (Пчелно млечице)

Forever-Royal-Jelly-548x797-HI   Пчелното млечице е най – добрата храна за пчелите. Тя не се дава на коя и да е пчела, а само на бъдещите пчели - майки. Но преди да стигне до тях, то трябва да се произведе и преработи, а това става по следния начин - пчелата отделя от своите фаринксови жлези пчелно млечице и то се смесва с ензими. Предимно пчелата – майка се храни с този деликатес през целия си живот и благодарение на него снася до 3000 яйца всеки ден в продължение на 6 години. От тези яйца излизат пчели – работнички, които поглъщат обикновения мед. Продължителността им на живот е едва от четири до шест седмици. Пчелното млечице е богато на много витамини, но най – вече на витамините от В комплекса. Също така съдържа и ценните витамини А, С, D и Е. Една от най - важните и основни съставки е витамин В5 (пантотенична киселина). Ако има недостиг на този витамин в организма на човека, това може да доведе до лоши ефекти като например: безсъние, гадене, умора, главоболие, горни дихателни инфекции, чувствителност към инсулина и нервни разстройства. За това витаминът В5 е полезен за човешкия организъм. Той спомага синтеза и обмена на протеини, мазнини, въглехидрати и няколко хормона. В пчелното млечице има всичките осем основни и десетте второстепенни аминокиселини. Също така има и големи количества от минералите мед, желязо, калий, калций, фосфор, сяра, силиций и нуклеинова киселина. Пчелното млечице стимулира обмяната на вещества в организма ни, от което следва прилив на енергия и бързо възстановяване след умора. Чрез него може да се намали стреса и напрежението преди менструация. И не на последно място пчелното млечице подпомага бързото възстановяване на клетките, закалява организма на човека, има благотворно действие върху кожата и понижава нивото на холестерола. Съдържа в себе си и много протеини. Пчелното млечице се синтезира по време на смилането на прашеца. От важно значение за функционирането на организма е и ацетихолинът, защото провокира отделянето на адреналин. Форевър Ливинг Продъктс събира пчелното млечице от високопланински, пустинни области - перфектната обстановка за кошерите ни. След като бъде извадено от кошера се замразява. Това е процес, при който се запазват ензимите, коензимите, витамините и минералите, а единственото нещо което се отделя е излишната вода. Форевър Ливинг Продъктс проверява пчелното млечице за неговата ефикасност и чистотата чрез измервания на съдържаното количество HDA ( 10-хидрокси-2-деценоинова киселина). Forever Royal Jelly съдържа 6% + HDA, което е много по - високо от стандарта. Всяка една партида, напуснала складовете ни получава сертификат, едва когато се изследва поотделно. Добавката от пчелно млечице е наистина основна и изключително полезна за здравето ни.

Съставки:

250 мг пчелно млечице на прах, фруктоза, лимонена киселина, натурален аромат от портокал, сорбитол, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и силициев двуокис.

Начин на употреба:

Два пъти на ден по една таблетка. Препоръчително е да се смуче.

 

Характеристики:

 • Помага за облекчаване на симптомите при стрес.
 • Висококачествен, напълно чист и изсушен чрез замразяване продукт.
 • Има благодатно въздействие върху кожата.
 • Богата на витамини и минерали.
 • Съдържа всички есенциални аминокиселини.
 • Жизненоважна хранителна добавка за добро здраве.
AddThis Social Bookmark Button