AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Volume Conditioner (Балсам за обем „Соня“)

Sonya-volume-apres-shampooing    Под името „Соня” Ви предлагаме и балсамът за обем. Той ще Ви хареса веднага поради това, че прави косата Ви плътна и естествена като и оставя и страхотен аромат. В балсама за обем „Соня” се съдържат познатите Ви Алое Вера и пчелно млечице, които подхранват кожата на главата и балансират нейното pH. „Sonya® Volume Conditioner” спомага процеса на рехабилитацията на увредената коса. Балсамът съдържа и някои други съставки като например масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), пантенол и масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis). Маслото от семена на макадамия придава лъскавина. Пантенолът е производен продукт на витамин В5 овлажнява скалпа, намалява цъфтежа на косата, придава й блясък, а маслото от семена на жожоба заздравява косата и предотвратява изсушаване, цъфтеж и заплитане.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, цетилов алкохол, бехентримониев метосулфат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от слънчоглед (Helianthus Annuus), пропанедиол, бис-хидрокси/метокси амодиметикон, диметикон, бехентримониев хлорид, пантенол, бутилен гликол, глицерил стеарат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

Начин на употреба:

След измиване с шампоана за обем „Соня“, втрийте балсама в косата и оставете да подейства 2-3 минути. Изплакнете обилно. За оптимални резултати редувайте с шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

 • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
 • По-лесно разресване и стилизиране.
 • Придава обем и блясък.
AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Volume Shampoo (Шампоан за обем „Соня“)

Sonya-Volume-Shampoo     Косата Ви е сплескана и й липсва жинзненост? Чудите се как да решите този проблем? Решението е шампоан за обем „Соня”. Изработен от Форевър ливинг продъктс, той притежава отлична формула, която придава на косата Ви обем, жизненост, блясък и я стилизира. Това се дължи на формулата, в която важни елементи са Алое Вера и пчелното млечице. Те от своя страна правят косата лъскава, здрава, по - чиста и изключително лесна за разресване. И не на последно място този шампоан притежава обладаващ аромат. Шампоанът „Соня” не разваля цвета на боядисаните коси и затова няма от какво да се притеснявате. Баланса на pH на скалпа и овлажняването на косата се дължи на Алое Верата. Пчелното млечице допълнително хидратира, но и отстранява сухотата като подхранва кожата на главата. Така предотвратява появата на пърхот. Хубаво е да знаете, че увредената коса се възражда благодарение на млечицето, защото съдържа антиоксиданти, които блокират свободните радикали в косъма. Има и други елементи в шампоана за обем „Соня” и те са PEG - 10 слънчогледови глицериди и хидролизирани пшенични протеини. PEG - 10 слънчогледовите глицериди се набавят от слънчогледовото олио. Допринасят за образуването на пяна и придават на косата лъскавина. Хидролизираните пшенични протеини привличат и задържат влага, придават обем и блясък, улесняват разресването и изглаждат коса, увредена от химически процедури. Във този продукт на Форевър ливинг продъктс няма парабени, пропилен гликол, натриев лаурет и лаурил сулфат, които са придобили негативна слава.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, поликвартениум - 74, лаурет - 7, PEG - 80 сорбитан лаурат, натриев тридецет сулфат, натриев C14 - 16 олефин сулфонат, лаурамидопропил бетаин, пропанедиол, диметикон, коко - глюкозид, глицерил олеат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, кокамидопропил хидроксисултаин, PEG - 150 дистеарат, натриев лауроамфоацетат, натриев лаурет - карбоксилат, PEG - 10 слънчогледови глицериди, пантенол, гликол стеарат, натриев хлорид, феноксиетанол, метилизотиазолинон, лимонена киселина, аромат.

Начин на употреба:

Втрийте в мокра коса и масажирайте, за да образувате богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата, ако е необходимо и продължете с балсама за обем „Соня“. За оптимални резултати редувайте хидратиращия шампоан и балсам „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

 • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
 • Укрепва и уплътнява косата.
 • Измива отлично, като придава обем и блясък.
 • Подхранва кожата на главата.
AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Hydrate Shampoo (Хидратиращ шампоан „Соня“)

00349 sonya-hydrate-shampoo    Косата ви е жадна? Чудите се как да решите този проблем? Решението е хидратиращият шампоан от серията „Соня”. Той е перфектното начало на грижите, полагани от Вас за косата Ви. Хидратиращата формула, придава на косата Ви обем, жизненост, блясък и я заздравява. Това се дължи на формулата, богата на овлажняващи съставки. Други важни елементи в този шампоан са Алое Верата и пчелното млечице. Те от своя страна правят косата лъскава, здрава, по - чиста и изключително лесна за разресване. Те имат свойството да регулират баланса на влагата на сухата коса. И не на последно място този шампоан притежава омайващ аромат. Шампоанът „Соня” не разваля цвета на боядисаните коси и затова няма от какво да се притеснявате. Баланса на pH на скалпа и овлажняването на косата се дължи на Алое Верата. Ролята на пчелното млечице е да хидратира, но и отстранява сухотата като подхранва кожата на главата. Така предотвратява появата на пърхот. Също така увредената коса се възражда благодарение на млечицето, защото съдържа антиоксиданти, които блокират свободните радикали в косъма. Другите елементи в хидратиращия шампоан „Соня” са PEG - 10 слънчогледови глицериди и пантенол. PEG - 10 слънчогледовите глицериди се набавят от слънчогледовото олио. Допринасят за образуването на пяна и придават на косата лъскавина. Пентанолът пък е производен продукт на витамина B5. Намалява почти на минимум цъфтежа на косата, овлажнява скалпа и придава блясък. Във този продукт на Форевър ливинг продъктс няма парабени, пропилен гликол, натриев лаурет и лаурил сулфат, които са придобили негативна слава.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, глицерил олеат, поликвартениум - 74, лаурет - 7, PEG - 80 сорбитан лаурат, натриев тридецет сулфат, кокамидопропил хидроксисултаин, пчелно млечице на прах, PEG - 150 дистеарат, натриев C14 -16 олефин сулфонат, лаурамидопропил бетаин, пропанедиол, диметикон, коко - глюкозид, феноксиетанол, метилизотиазолинон, лимонена киселина, аромат, натриев лауроамфоацетат, натриев лаурет - 13 карбоксилат, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, PEG - 10 слънчогледови глицериди, пантенол, гликол стеарат, натриев хлорид.

Начин на употреба:

Втрийте в мокра коса и масажирайте, за да образувате богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата, ако е необходимо и продължете с хидратиращия балсам за коса „Соня“. За оптимални резултати редувайте шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

 • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
 • Регулира естествения баланс на влагата на косата.
 • Подхранва кожата на главата.
AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Hydrate Conditioner (Хидратиращ балсам „Соня“)

Sonya-Hydrate-ConditionerЧаст от комплекта „Соня” е и хидратиращият балсам. Той омекотява, овлажнява и разплита сухата, отпаднала коса, като я прави по - лесна за оформяне и й придава ослепителен блясък. Балсамът и хидратиращият шампоан „Соня” са перфектната комбинация за вашата коса. Както в шампоана, така в невероятната формула на балсама се съдържат Алое Вера и пчелно млечице, които съхраняват влагата в косата, която е много необходима. От това следва, че кожата на главата получава нужните грижи и косата Ви става мека, лесна за направата на каквито и да е прически и лъскава. И тук аромата е обладаващ. Има и други подхранващи съставки в хидратиращия балсам „Соня”. Те са масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis) и хидролизирани пшенични протеини. Маслото от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia) придава лъскавина. Маслото от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis) предпазва косата от изсушаване, цъфтеж и я укрепва. Предотвратява и заплитането й. Хидролизираните пшенични протеини привличат и задържат влага, придават обем и блясък, улесняват разресването и изглаждат коса, увредена от химически процедури.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, диметикон, бехентримониев хлорид, бехентримониев метосулфат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, цетилов алкохол, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от слънчоглед (Helianthus Annuus), пропанедиол, бис-хидрокси/метокси амодиметикон, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, пантенол, бутилен гликол, глицерил стеарат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

Начин на употреба:

След измиване с хидратиращия шампоан „Соня“, втрийте балсама в косата и оставете да подейства 2-3 минути. Изплакнете обилно. За оптимални резултати редувайте шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

 • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
 • Хидратира и придава блясък.
 • Разплита косата за по-лесно разресване.
 • Подхранва кожата на главата.
AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream (Дълбоко овлажняващ крем за лице с алое „Соня”)

forever sonya deep moisturizing cream flpПоредният продукт, който е част от грижа за кожата „Соня” е дълбоко овлажняващият крем за лице с Алое Вера. В него можете да откриете екстракт от борова кора, чиито съставки са олигомерните проантоцианидини. Тези вещества са добре познати на човечеството със своите мощни антиоксидантни свойства. Поради тази причина можете да бъдете сигурни и да разчитате на овлажняващия крем, който ще Ви даде необходимото запазване и подсилване на колагена в кожата (протеин, който се среща много често в човешкия организъм, защото е в най - големи количества). Борбата със свободните радикали е жизнено важна за процеса на стареене. Освен екстрактът от борова кора, в овлажняващия крем ще можете да откриете и неизменната съставка стабилизиран гел от Алое Вера, овлажняващи съставки и серамиди. Тази комбинация от съставки Ви осигурява дълбоко задържане на влагата на кожата, възстановяване и запазване на чистия и младежки вид.

Съставки:

Стабилизиран гел от Aлое Вера, изостеарил хидроксистеарат, цетил алкохол, феноксиетанол, натриев лауроил лактилат, C12 - 15 алкил бензоат, метилизотиазолинон, диметикон, ксантан, метил глюцет - 20, фитосфингозин, пропанедиол, натриев хиалуронат, PEG - 100 стеарат, глицерил стеарат, бутилен гликол, холестерол, сорбитол, палмитоил трипептид - 5, лаурил лактат, аргинин, глицерин, карбомер, серамид 6 II, серамид 3, серамид 1, масло от слънчогледови семки, масло от семена на макадамия, екстракт от кора на веймутов бор, вода, аромат.

Начин на употреба:

За най - добри резултати използвайте дълбоко овлажняващия крем след подхранващия серум с Алое. По този начин ще овлажните кожата си дълбоко и интензивно. Необходимо е да си подготвите междинното капаче на крема и специалната лопатка, с които ще действате. Лопатката Ви помага да извадите необходимото количество крем и да го поставите на междинното капаче. С върха на пръстите си вземате толкова крем колкото Ви трябва и с нежни масажиращи движения го втривате в кожата на лицето и шията. След като свършите с процедурата внимателно измийте и подсушете капачето и лопатката преди да ги върнете отново в кутийката.

Характеристики:

 • Този крем овлажнява изключително добре дори и най - сухата кожа.
 • Съдържа екстракт от борова кора, която успява да се бори успешно със свободните радикали.
 • С негова помощ ще възстановите и най - чувствителните места по кожата си.
AddThis Social Bookmark Button