AddThis Social Bookmark Button

Aloe Sunscreen Spray (Слънцезащитен спрей с алое вера)

images   Ако сте на открито и имате намерение да се излагате на слънце, трябва да знаете че е необходимо да си осигурите защита от вредното влияние на лъчите. За да бъдат всички доволни (на вашата семейна почивка или излет) и да запазят кожата си в добро състояние, винаги трябва да носите слънцезащитния спрей с Алое Вера на Форевър ливинг продъктс. Той има защитен фактор 30 и съдържа стабилизиран сок от Алое Вера за оптимална защита от вредното влияние на слънцето, което уврежда и застарява кожата Ви. В допълнение към това можете да разчитате на отлична водоустойчивост от страна на спрея, благодарение на която можете спокойно да плувате в морето или басейна. И са необходими само няколко напръсквания…

Съставки:

Сок от листа на Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), феноксиетанол, пантенол, метилизотиазолинон, пропанедиол, акрилат/С12 – 22 алкил метакрилат кополимер, динатриев етилен дикокамид полиетиленгликол – 15 дисулфат, диетилхексил карбонат, токоферил ацетат, неопентил гликол дихептаноат, стирен/акрилат кополимер, динатриева етилен диамин тетраоцетна киселина, триетаноламин, полиестер-7, акрилат кополимер, бутилоктил салицилат, пентилен гликол, цетеарет-25, аромат, вода.

Активни съставки: фенилбензимидазол сулфонова киселина, хомосалат, етилхексил салицилат, бутил метоксидибензоилметан, октокрилен.

Начин на употреба:

Разклаща се добре преди употреба и се нанася около 15 – 20 минути преди излагане на слънце или когато е необходимо. Върху лицето не се пръска директно, а в дланите – и от там се масажира по лицето. Нанася се във всеки един случай, когато излезете от водата, избършете се с кърпа или след изпотяване. За деца под 6 месеца е необходима първоначална консултация с лекар.

Характеристики:

 • Има защитен фактор 30 и осигурява добро предпазване от UVA и UVB лъчи.
 • Лосионът е водоустойчив и е лесен за пръскане, директно върху кожата.
AddThis Social Bookmark Button

Forever Aloe Sunscreen (Лосион за защита от слънце с Алое Вера)

Sunscreen   Всички знаем колко приятно е навън, когато грее слънце и се радваме на слънчевите лъчи, които ни носят лятно настроение. Знаем ли обаче, колко вредни могат да бъдат те, когато се изложим дълготрайно на тях? Все по – наложително става ползването на истински натурални продукти, които да ни осигуряват защита на едно много високо ниво. Когато погледнем етикета на един слънцезащитен крем, виждаме множество химични съставки, които повече могат да ни навредят, отколкото да ни защитят. И тогава възниква въпросът „Има ли наистина лосион, който да ни осигури това, което заслужаваме?”. Отговорът идва от Форевър ливинг продъктс, които създадоха лосион, който осигурява на кожата ни необходимата слънце защита. „Forever Aloe Sunscreen” Ви дава защитата, от която се нуждаете, по формула, гарантираща 100 – процентовото съдържание на стабилизирания гел от Алое Вера. Този лосион е със слънцезащитен фактор 30, който предпазва кожата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи. С използването на този лосион, няма значение колко време ще стоите в морето или в басейн, защото неговите уникални овлажняващи и водоустойчиви свойства се запазват дори и след 40 минутен престой във водата. Можете да се чувствате защитени както при излагане на слънце, така и при вятър. Лосионът ще успокои, овлажни и защити кожата Ви независимо от условията. Благодарение на лосиона за защита с Алое Вера ще предотвратите беленето, изсушаването и изгарянето на кожата, които са предизвикани от дългото излагане на вятър или слънце, и ще осигурите възстановяването на влажността на кожата. „Forever Aloe Sunscreen” е един чудесен лосион, който Ви дава гаранция, че съставките в него са натурални и оказват благотворно влияние върху изтощената кожа.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от Алое Вера), октил салицилат, полисорбат 80, октил метоксицинамат, глицерил стеарат, VP/ейкозен кополимер, метилпарабен, С12 – 15 алкил бензоат, хидроксиетил акрилат/натриев акрилоилдиметилтаурат кополимер, оксибензон, пропилпарабен, полисорбат 60, цинков оксид, диметикон, сквален, PEG – 100 стеарат, токоферил ацетат, цетилов алкохол, ксантанова смола, диазолидинил урея, глицерин, вода, аромат.

Начин на употреба:

Нанася се обилно върху кожата, която е била изложена на слънчева светлина или вятър. Използват се около две супени лъжици от лосиона и нежно се масажира с върха на пръстите, където е необходимо. Нужно е това да се направи приблизително 30 минути преди да се изложите на слънце.

За да се предпазите от слънчевите лъчи е необходимо да следвате някои правила:

 • Трябва да знаете, че няма безопасен или здравословен тен, тъй като всички слънчеви лъчи са вредни. Получаването на тен означава, че кожата вече се нуждае от някаква защита.
 • За да се избегнат слънчеви изгаряния, трябва да внимавате с излагането си на слънце. Вземете мерки и за предпазване на децата.
 • Трябва да избягвате излагането на слънце особено през четирите часа по обяд, защото тогава лъчите са най – силни.
 • Изгаряне може да се получи и при частична сянка, но и тя е за предпочитане пред пълното излагане на слънце.
 • Слънчеви изгаряния могат да се получат и докато плувате, защото ултравиолетовата радиация се отразява и от пясъка, и от снега през зимата. Тези поражения се срещат доста често.
 • Препоръчва се да носите по – периферна шапка, която да може да прикрие по – голяма част от главата и врата Ви.
 • Можете да прикриете чувствителната си кожа с риза с дълъг ръкав.
 • Слънчевите очила, които носите трябва да изключват както директен, така и периферен контакт на очите със слънчевите лъчи.
 • Използвайте продукти, които не пропускат слънчевите лъчи и имат голям защитен фактор (повече от 30). За сигурна защита нанасяйте по много и на често.
 • Трябва да знаете, че някои козметични продукти и лекарства увеличават чувствителността на кожата към слънчевата светлина.

ОСНОВНИ ФАКТИ ПРИ СЛЪНЧЕВАТА ЗАЩИТА

 • Слънчевата светлина играе изключително важна роля в нашето съществуване. Тя има както благотворно, така и вредно въздействие върху живота на Земята. Вредният компонент на слънчевата светлина са УВ лъчите. Поради зачестяващия брой на местата, където климатът става по – топъл, се увеличава и броят на хората, страдащи от рак на кожата. Изследванията показват, че ракът се причинява от слънцето и се среща в два вида. Първият е предизвикан от меланоцитни образувания като за жалост броят на заболелите хора се увеличава и днес 5% от регистрираните страдат от тази злокачествена болест (предимно възрастни хора).
 • Трябва по – често да се грижим за кожата си, тъй като все повече и повече стават данните за хора, страдащи от злокачествени тумори на кожата. Лошото е, че от тази болест страдат и младите хора, а броят на смъртните случаи тревожно нараства заедно с този на заболелите.
 • Слънчевата светлина се среща в природата под два вида – UVA и UVB лъчение. Известно е, че и двата вида влияят върху кожата, и то негативно. UVA кара кожата Ви да остарява, а UVB лъчите я изгарят. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и я изсушават, сбръчкват и отпускат. UVB лъчите действат само на повърхността, като могат да предизвикат зачервяване или дори обриви.
 • Защитният фактор на лосионите и кремовете против слънцеизгаряне означава каква е защитата от вредното влияние на слънцето. Той се получава като съотношение между минимални последствия от излагането на UV светлина, към значително зачервяване, причинено от тези лъчи. Затова е добре да знаете, че колкото по – голям е факторът на защита, толкова по – дълго можете да се излагате на слънце. В този случай кожата Ви ще бъде по – малко увредена, но се препоръчва по принцип да се избягват слънчевите лъчи.

Характеристики:

 • Овлажнява чудесно кожата след дълго излагане на слънце.
 • Предпазва кожата от дълбоко изгаряне.
 • Има защитен фактор 30, който осигурява по – дълготрайна защита от слънчевите лъчи.
 • Защитното му действие продължава и след 40 минути във воден басейн.
AddThis Social Bookmark Button

Relaxation Shower Gel (Отпускащ душ гел)

00287 relaxation-shower-gel     Отпускащият душ гел Ви дарява онази грижа за кожата, от която се нуждаем съчетана с невероятен аромат. Алое Верата, която се съдържа в този гел притежава овлажняващи и освежаващи свойства и е съчетана с етерични ароматни масла и плодови екстракти. Някои от тях са лавандула, краставица, бергамонт. Този уникален душ гел може да използвате с естествена гъба, като ще си гарантирате спокойствие и отмора. Отпускащият душ гел има хидратиращи и омекотяващи свойства, в които Вие ще се убедите веднага при употреба. Успокояващият аромат ще Ви накара да се почувствате чисти и свежи, а кожата Ви ще бъде повече от доволна. С този продукт винаги можете да започвате и завършвате деня си. По желание можете да използвате и другите продукти част от СПА колекцията на Форевър ливинг продъктс.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), натриев лаурет-13 карбоксилат, натриев С14-16 олефин сулфонат, динатриев лауроамфодиацетат, натриев тридецет сулфат, натриев хлорид, PEG-80 сорбитан лаурат, метилизотиазолинон, PEG-150 дистеарат, феноксиетанол, кокамидопропил хидроксисултаин, лимонена киселина, лаурамидопропил бетаин, екстракт от плод на краставица (Cucumus Sativus), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), масло от кора на кедър (Cedrus Atlantica), екстракт от плод на лимон (Citrus Medica Limonum), глицерин, аромат (Parfum), вода (Aqua).

Начин на употреба:

Отпускащият душ гел можете да използвате както във ваната, така и под душа. Необходимо е да имате естествена гъба и с нея да масажирате нежно кожата си. За още по – добро изживяване и невероятен аромат използвайте и отпускащите соли за вана.

 

Характеристики:

 • Съдържа Алое Вера и много етерични масла и аромати.
 • Използвайте душ гела с естествена гъба.
 • Можете да съчетаете употребата му с тази на отпускащите соли за вана.
AddThis Social Bookmark Button

Aloe MSM Gel (Гел с Алое и МСМ)

Aloe-MSM-Gel    Всички ние знаем колко натоварен е един наш ден, колко сили изразходваме, за да свършим ежедневните си задължения. Скачане, навеждане, вдигане на тежки предмети и редица други дейности ни съпътстват постоянно. Резултатът от тези силови натоварвания може да бъде болки в ставите, скованост, схванати рамене и колене. Все повече обаче става броят и на младите хора, които страдат от подобни проблеми, свързани с различни схващания. Обикновените дейности дори могат да бъдат възпрепятствани от пренатоварване, спортни травми, износване на ставите и други.

Форевър ливинг продъктс са измислили ново оръжие в борбата с болките, които ни пречат да живеем пълноценно. „Алое МСМ гел” спомага за облекчаването на болката по всяко време, навсякъде. Абривиетурата МСМ означава метил сулфонил метан. Това е органична сяра, която може да се открие в редица живи организми. Както знаем сярата е един от многото елементи, които се съдържат в нашето тяло – тя заема трето място сред тях. Освен това е и водещ компонент на тъканите, които изграждат ставите – хрущялна и съединителна. С течение на времето и с развиване на получените травми, артрит или просто с увеличаване на възрастта, хрущялната тъкан променя своята структура. В резултат на това тя става по – твърда и губи своята гъвкавост, което пречи за подвижността на ставите. Клетките на хрущялната тъкан не се снабдяват със сяра, която да поддържа стените им меки и пропускливи. В резултат на това токсините от организма не могат да бъдат отделени, което предизвиква възпаление и подуване, а това води до болка и некомфорт. В гела МСМ от Алое Вера се съдържа така необходимата органична сяра, която липсва в организма, и по този начин можем значително да подобрим функциите на нашите стави. Така те възвръщат своята гъвкавост, а болката изчезва напълно. Поради този факт той е известен с болкоуспокояващите си и противовъзпали­телни свойства. МСМ не позволява на импулсите, причинявани от болката, да достигнат до мозъка, а неговото доставяне на точното място зависи от чистия стабилизиран гел с Алое Вера. Както знаем гелът притежава противовъзпалителни и възстановяващи свойства, които чудесно се допълват с благотворното действие на МСМ. Освен това Алое Верата може да прониква дълбоко в кожата. Така МСМ и гелът от Алое Вера си пасват идеално и правят този продукт толкова успешен.

Освен тези неделими съставки, в Aloe MSM Gel” можете да откриете и много екстракти, добавени за още по – максимални и сигурни резултати. Сред тях са : извлек от бяла върба, извлек от розмарин, извлек от мечо грозде и масло от листата на чаено дърво. Мечото грозде е предпочитано в това изобилие от билки, тъй като има антисептични свойства и действа като диуретик. Розмаринът е познат с обезболяващите си и противовъзпалителни свойства. Ако е под формата на етерично масло, може да се използва при травми, рани, изкълчвания, натъртвания или ревматизъм. Маслото от листа на чаено дърво пък Ви помага като успокоява леки наранявания, като прониква дълбоко. Притежава и антибактериални, антимикробни, антисептични и антигъбични свойства. Кората от бяла върба е другата съставка на този гел. Тя съдържа салицин, който в организма се превръща в салицилова киселина. Известно е, че понижава количеството на простагландините, хормоноподобни вещества, които са причината за болките и възпаленията. Сред тях могат да бъдат остри хронични болки като главоболие, болки във врата, мускулите и гърба. Кората от бялата върба е широко използвана при артритни проблеми. Сигурно понижава отока и възпалението като заедно с това раздвижва ставите.

С Aloe MSM Gel” можете да забравите за болките си в мускулите и ставите и да продължите с дейностите, които обичайно съставят деня Ви. Уникалният гел от Форевър ливинг Ви връща радостта от движението.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), токоферол (естествен витамин Е), триетаноламин, полисорбат 80, диметикон, аскорбинова киселина, натриев хиалуронат, диметил сулфон (МСМ), динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, алантоин, диазолидинил карбамид, карбомер, метилпарабен, масло от листата на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), екстракт от кора на бяла върба (Salix Alba), екстракт от мечо грозде (Arctostaphylos Uva Ursi), екстракт от розмарин (Rosmarinus Officinalis), вода, глицерин.

Начин на употреба:

Нанася се обилно върху кожата на болното място и се втрива в нея с нежни масажни движения. Ако случайно попадне част от гела в очите, незабавно изплакнете с вода в продължение на няколко секунди.

 

Характеристики:

 • Чист и прозрачен гел, който Ви носи удовлетворение и облекчение.
 • Има бързо действие и не оставя петна по дрехите.
 • Обезболява и не възпалява кожата.
 • Чудесно се комбинира с Форевър фрийдъм.
AddThis Social Bookmark Button

Relaxation Massage Lotion (Отпускащ масажен лосион)

relaxation-massage-lotion   Отпускащият масажен лосион на Форевър ливинг продъктс е създаден на основата на лечебните успокояващи и омекотяващи свойства на Алое Верата, комбинирани с други етерични масла, плодове и екстракти от бял чай. По този начин получавате един отпускащ масажен лосион, който не е мазен, както повечето козметични продукти от този вид. Можете да го използвате като завършек след използването на отпускащите соли за вана или след душ, когато сте използвали отпускащия душ гел. Освен гела от Алое Вера, в този лосион можете да откриете бял чай и лавандула. Лавандулата, както знаете е отпускащо средство, а белият чай прави този лосион изключително богат на аромати. Етеричните масла с бергамонт и краставица допълват колекцията от аромати на масажния лосион. С този лосион можете да си осигурите разтоварване от напрежението, трупано през целия ден. Не само отпускащият масажен лосион, но и цялата СПА колекция на ФЛП, Ви дарява онова спокойствие, което е необходимо на всеки в днешно време.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), PEG/PPG-18/18 диметикон, PEG-100 стеарат, глицерил стеарат SE, С12-15 алкил бензоат, бутилен гликол, динатриева EDTA, PVM/MA кополимер, феноксиетанол, етилхексил палмитат, метилизотиазолинон, токоферил ацетат, глицерил стеарат, хидроксиетилцелулоза, ретинил палмитат, полисорбат 20, триетаноламин, глицерил акрилат/кополимер на акрилна киселина, глицерин, карбомер, аргинин, циклометикон, масло от кора на кедър (Cedrus Atlantica), екстракт от плод на краставица (Cucumus Sativus), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), екстракт от кора на мимоза (Mimosa Tenuiflora), слънчогледово масло (Helianthus Annuus), екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), вода (Aqua), аромат (Parfum).

Начин на употреба:

След като сте взели вана с отпускащите соли или душ с отпускащия душ гел, оставете кожата си леко влажна, но не и прекалено мокра. За да почувствате действието на масажния лосион, трябва да го втриете хубаво в кожата и да се опуснете, отдавайки се на умора.

Характеристики:

 • Съдържа легендарния стабилизиран гел от Алое Вера, комбиниран с лавандула, бял чай и други етерични масла.
 • Притежава свойството да успокоява и омекотява кожата.
 • Използва се след употреба на солите за вана или отпускащия душ гел.
AddThis Social Bookmark Button