AddThis Social Bookmark Button

Aloe Berry Nectar (Нектар от Алое Вера и червени боровинки)

 

боровинки с алоеНектарът от Алое Вера и боровинки е разновидност на гела от алое и съдържа всички полезни минерали и витамини, които можем да намерим в него, като освен тях се откриват и специфичните свойства на боровинката и ябълката. Над 90% от този нектар са отделени за гела от алое, който има способността да се комбинира с други продукти. В случая са добавени екстракти от червена боровинка, която е носител на изключително ценния за човешкия организъм витамин С. Любопитен факт е че в миналото боровинката е използвана от моряците за предотвратяване на недостига от този витамин. Друг факт показва, че индианците и преди и сега употребяват червени боровинки за да изчистят организма си от вредни емисии и да подобрят действието на бъбреците. Множеството проучвания по въпроса за лечебните свойства на червените боровинки показват, че са идеални в борбата с инфекциите свързани с пикочните пътища или при хора, страдащи от хроничен цистит. Боровинките са източници и на силен антиоксидант, който е свързан със задържането на колагена в кожата. Другата съставка в нектара от алое е ябълката, чрез която организма си набавя важните за него витамини А и С, както и пектин и калций. Ябълковият сок притежава изключителна сладост, придаваща на нектара сладък и приятен вкус, както и опияняващ аромат. Този аромат се дължи на пресни плодове и сокове, към които е прибавена единствено фруктоза, за да се постигне още по-добър вкус.

 

Съставки:

 

Суров гел от Алое Вера, сорбитол, сок от червени боровинки и ябълки, фруктоза, токоферол (витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, ксантанова смола.

 

алое бери човечеНачин на употреба:

 

Разклаща се добре и се приемат по 60-120 мл всеки ден. Напитката може да се приема с яденето или отделно.

 

Характеристики:

 

·         Това е продукт, съчетаващ свойствата на гела от Алое Вера с вкуса на червените боровинки.

 

·         Препоръчва се на хора, страдащи от цистит или имащи други проблеми, свързани с недоброто пречистване на бъбреците.

 

·         Боровинките са източници на силен антиоксидант, който оказва влияние върху кожата, докато в ябълковия сок се съдържат виамин С и пектин, подпомагащи дейността на черния дроб, изхвърлящ токсините от кожата.