AddThis Social Bookmark Button

Forever Pomesteen Power (Плодова напитка с антиоксидантно действие)

 

  антиоксидантен шейкАнтиоксидантите са вещества с особено важни функции за човешкото здраве. Но в последно време между повечето специалисти по хранене се появяват разногласия относно въпроса кой плод действа най-много като антиоксидант. Pomesteen Power притежава много ксантони и капацитетът на поглъщане на кислородните радикали е много висок.Тази напитка е съвкупност от различни сокове – малина, къпина, круша, нар, гроздово семе, мангостан, синя боровинка. Капацитетът на поглъщане на кислородните радикали е много променлив, тъй като, ако един и същи плод се подложи на изследване в различно време, неговата стойност ще бъде също различна. От изброените съставки най-голям е капацитетът на мангостан и нар. Любопитен факт е че нарът съдържа някои полифенолни антиоксиданти, които не могат да се открият например в червеното вино или зеления чай. В бонус към това, нарът ни снабдява и с много витамини – А, С, Е, а също е източник и на желязо. Мангостанът е плод, който вирее в Азия. Известен е още и като „Кралица на плодовете”, защото е бил сред любимите плодове на кралица Виктория. Той е богат на ксантони, които пък от своя страна са силни антиоксиданти, съдържащи се в плодчетата. 40 от познатите 200 вида фитокомпоненти се съдържат в мангостана. Така че не пропускайте да съчетаете полезното действие с приятния вкус на множеството плодове, съдържащи се във Forever Pomesteen Power.

 

Съставки:

 

Патентована смес: плодов сок от мангостан, плодов сок от нар, плодов сок от къпина, плодов сок от синя боровинка, плодов сок от круша, плодов сок от малина, екстракт от гроздово семе. Калиев сорбат, аскорбинова киселина, натриев бензоат.

 

Начин на употреба:

 

Разклаща се добре преди употреба и се пият по 30 мл преди храна всекидневно. Препоръчителен период на употреба – до 30 дни след отварянето.

 

антиоксидантантиоксидантна напотка

Характеристики:

 

·         Ефикасен антиоксидант.

 

·         Успешна комбинация от различни вкусове и аромати.

 

·         Вкусът на изтока.