AddThis Social Bookmark Button

FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink (ФАБ Натурална енергийна напитка)

 

естествено получена натурална енергиина напитка  В забързаното ни ежедневие има много моменти, в които имаме нужда от нещо, което да ни избави от натрупания стрес покрай работа, деца, домашни задължения. От Форевър ливинг са намерили решение за този проблем. То носи името ФАБ – натурална енергийна напитка. ФАБ не е като останалите енергийни напитки, които познаваме, тъй като ни зарежда с мигновена дълготрайна енергия. Това влияние се поражда от гуараната. Гуараната е храст, виреещ в Бразилия, който се използва от местните за прилив на сили и енергия. От направените изследвания произлиза и предположението, че тази съставка действа противоалергенно  и подобрява умствената дейност. Дълготрайното действие се осигурява от технология, разработена от руски учен и представляваща патентована смес от билки и хранителни добавки. Нарича се ADX7 и е помогнала на много руски спортисти. Една от билките, които съдържа е женшен, който според проучванията повишава издръжливостта, подобрява съня и спомага за умствените процеси. Друга съставка е билката шисандра, произлизаща от Китай. За нея се знае, че увеличава трудоспособността и човек не е податлив на стрес. Основният й компонент се казва шисандрин. Той е мощен антиоксидант и има противовъзпалително действие. Освен това е идеален за придаване на нужното равновесие на кръвната захар и поддържане на киселинно–алкалния баланс в организма. Четири витамина от група В участват в комбинирането на гуараната и шисандрата: никотинамид (В3), калциев пантотенат (В5), пиридоксин (В6) и цианкобаламин (В12). Тези витамини са в основата на здравословното действие на нервната система, като същевременно подобряват издръжливостта. Друга съставка на ФАБ е тауринът. Това е аминокиселина, която поддържа нивото на хомоцистеин в тялото в оптимални граници. Наред с това и намалява риска от сърдечни заболявания. Разбира се не бива да забравяме и стабилизиращия гел от Алое Вера, който ни дава енергията, от която се нуждаем всекидневно.  Напитката ФАБ е абсолютно натурална и не съдържа кофеин. Единствените, които оказват влиянието си са билките и гуараната. От особено важно значение за дамите, е фактът че енергийната напитка е нискокалорична и няма да окаже нежелани промени по фигурата им. ФАБ е един чудесен вариант, ако искате да имате енергия за целия ден и да се чувствате пълноценни в работата си. По този начин си гарантирате свежест и издръжливост, които малко други напитки биха Ви доставили.

 

 

Съставки:

 

Стабилизиран гел от алое вера, витамини (B3, B5, B6, B12), таурин 600 mg, L-глутамин, екстракт от семе на гуарана, глюкоронолактон, инозитол, смес от адаптогенни билки (сибирски женшен, шисандра).

 енергиини плодове

Други съставки:                        

 

Газирана вода, ксилитол, захар, декстроза, регулатори на киселинността (натриев цитрат, калиев цитрат), лимонена киселина, аромати, оцветител (бетакаротин).

 

 fab

Начин на употреба:

 

Пие се по една кутийка дневно. Разклаща се и се консумира изстудена. Непрепоръчителен  за бременни, кърмачки и деца. Ако страдате от някакво заболяване, се допитайте до лекар преди употреба.

 

Характеристики:

 

·         Гуараната е естествен продукт за зареждане на тялото с енергия.

 

·         Успешна и въздействаща комбинация от билки.

 

·         Не съдържа кофеин.